• Acne Care Rug Lichaamsbehandeling

    55 minuten - € 54,00

MenSkin Acne Care Rug lichaamsbehandeling in Zwijndrecht

Met deze Acne Care behandeling speciaal voor de rug zorgen we voor het aanpakken van onzuiverheden en ontstekingen met onder andere ontsmetten en gereinigen.

We zullen de Acne Care Rug behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de behandeling.

Lichaamsbehandeling Acne Care Rug
Lichaamsbehandeling Acne Care Rug

Daarna volgt een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Als we starten met de aanpak van acne zullen we eerst gaan kijken wat voor soort acne je hebt en hier een aangepaste behandeling op uitvoeren. Hierbij kunnen we verschillende soorten technieken voor gebruiken, de juiste keus is hierbij belangrijk. Vooraf kunnen we dit dus nooit aangeven dit wordt door de specialist bepaald als hij de acne onder ogen heeft.

Als de huid volledig behandeld is kunnen we het lichaamsmasker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit lichaamsmasker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

We ronden de behandeling af met een verzorgende crème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.