• Micro Needling Huidvernieuwing

    25 minuten - € 28,00

MenSkin Micro Needling huidvernieuwing behandeling in Zwijndrecht.

Ben je niet tevreden over de conditie van je huid en zou je dit graag willen vernieuwen?

Probeer dan eens de huidvernieuwende behandeling Micro Needling, deze helpt tegen verschillende problemen op en in de huid en zorgt er voor dat hij egaler wordt dan voorheen, je zal een strakkere en frissere uitstraling krijgen.

We zullen de Micro Needling behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de komende handelingen.

Huidverbetering behandeling Micro Needling
Huidverbetering behandeling Micro Needling

We gaan dan met behulp van micro needling de huid rond om de ogen activeren. Er worden dan ”micro wondjes” gemaakt die er voor zorgen dan de werkzame stoffen tijdens de behandeling nog beter en dieper in de huid worden opgenomen. Dit proces zorgt voor huidvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt er weer voor dat de huid er frisser uit zal zien en strakker zal herstellen.

Als de huid dan volledig verzorgd is kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

We zullen deze behandeling afronden met een dagcrème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.