• Eye Contour Lift Huidvernieuwing

    25 minuten - € 22,00

Eye Contour Lift huidvernieuwing in Zwijndrecht.

Heb je last van vermoeide ogen of wil je dat je ogen er frisser en sprankelender uit zien dan wat ze doen?

Dan ik de behandeling Eye Contour Lift op jouw huid geschreven. Want met deze behandeling pakken we alleen de contouren rondom de ogen aan.

We zullen de Eye Contour Lift behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de komende handelingen.

Huidverbetering behandeling Eye Contour Lift
Huidverbetering behandeling Eye Contour Lift

We gaan dan met behulp van micro needling de huid rond om de ogen activeren. Er worden dan ”micro wondjes” gemaakt die er voor zorgen dan de werkzame stoffen tijdens de behandeling nog beter en dieper in de huid worden opgenomen. Dit proces zorgt voor huidvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt er weer voor dat de huid er frisser uit zal zien en strakker zal herstellen.

Als de huid dan volledig verzorgd is kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

Om de huid extra te stimuleren brengen we onze ”Quick Lift” crème aan die de laatste oneffenheden zullen aanpakken en jij met sprankelende ogen vooruit kan.

Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.