• Dermis Refresh Gezichtsbehandeling

    25 minuten - € 33,00

MenSkin Dermis Refresh gezichtsbehandeling in Zwijndrecht.

De Dermis Refresh gezichtsbehandeling is een mooie gezichtsbehandeling om mee te beginnen. Het is een relatief korte behandeling waarin we de basis reiniging en verzorging geven die de huid minimaal nodig heeft om er goed uit te kunnen zien.

We zullen de Dermis Refresh behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de behandeling.

Gezichtsbehandeling Dermis Refresh
Gezichtsbehandeling Dermis Refresh

Daarna volgt een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Elke gezichtsbehandeling begint altijd met een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging. Als we dit niet doen heeft alles wat er na komt geen zin om uit te voeren.

Als de huid dan nu echt schoon is en de poriën goed open staan kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

We zullen deze behandeling afronden met een dagcrème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.