• Derma Boost Gezichtsbehandeling

    55 minuten - € 53,00

MenSkin Derma Boost gezichtsbehandeling in Zwijndrecht.

De Derma Boost gezichtsbehandeling is een mooie gezichtsbehandeling om als complete behandeling te gebruiken. Deze behandeling duurt bijna een uur waarin we de reiniging en verzorging compleet kunnen geven die de huid nodig heeft om er goed uit te kunnen zien.

We zullen de Derma Boost behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de behandeling.

Gezichtsbehandeling Derma Boost
Gezichtsbehandeling Derma Boost

Daarna volgt een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Elke gezichtsbehandeling begint altijd met een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging. Als we dit niet doen heeft alles wat er na komt geen zin om uit te voeren.

Nu al het vuil verwijderd is blijven de onzuiverheden op het gezicht over. Deze onzuiverheden zitten op of in de huid en zullen dan ook handmatig verwijderd moeten worden. Bij sommige onzuiverheden zal dit wat gevoeliger zijn dan bij andere.

Op verzoek zullen we nu de wenkbrauwen weer in model brengen door de overbeharing te epileren of te waxen. Want de wenkbrauwen maken de uitdrukking op het gezicht.

Vervolgens gaan we kijken of er nog een specifieke behandeling nodig is om de huid ver te kunnen optimaliseren.

Als de huid volledig verzorgd is kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

We zullen deze behandeling afronden met een dagcrème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.